Πορφυρά ποτάμια - Grange, Jean Cristophe, 1961- (Libro, 1999)
Η μυθιστορηματική αλήθεια ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο συγγραφέας την αποκαλύπτει σιγά-σιγά με έντεχνο σασπένς, που μας κρατά αιχμάλωτους με κομμένη την ανάσα ως το τέλος.