Το λυχνάρι του Αλαντίν : και άλλα παραμύθια - Στρατίκης, Πότης (Εγκυκλοπαίδεια των παραμυθιών ;, 1987)
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ Όλα τα γνωστά, τα κλασικά παραμύθια που έχουν γαλουχήσει γενιές παιδιών, αλλά και πολλά άγνωστα, έχουν συγκεντρωθεί στους 12 καλαίσθητους τόμους αυτής της έκδοσης. Η εικονογράφησή τους είναι πλούσια, φαντασμαγορική και ασυναγώνιστη και κάθε σελίδα μοιάζει με εικόνα του παραδείσου στα παιδικά μάτια. Η "ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ" είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στα παιδιά που αγαπάτε.