Κώδιξ πρακτικών ιερού δικαστηρίου 1907-1914 ([χ.ό.], 1907)
Κώδικας πρακτικών του εκκλησιαστικού δικαστηρίου από 20/ 6/ 1907 έωσ και 25/ 4/ 1914 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου και στη συνέχεια του Φώτιου