Το γαλανομάτικο αγόρι - Harris, Joanne, 1964- (Ψυχογιός, 2010)
Ήταν κάποτε μια χήρα με τρεις γιους, που τα ονόματά τους ήταν Μαύρος, Καφέ και Γαλάζιος. Ο Μαύρος ήταν ο μεγαλύτερος: ευέξαπτος κι επιθετικός. Ο Καφέ ήταν ο μεσαίος: δειλός κι αργόστροφος. Αλλά ο Γαλάζιος ήταν η αδυναμία της μάνας του. Κι ήταν δολοφόνος. Ο Μπ. Μπ. στα σαράντα του μένει ακόμη με τη μητέρα του στο πατρικό του σ' ένα χωριό της αγγλικής επαρχίας. Η κοινωνική του ζωή εκτυλίσσεται online, σ' ένα διαδικτυακό χώρο με το όνομα badguysrock. Εκεί, παρακολουθεί την Αλμπερτίνα με την οποία τους συνδέει ένα σκοτεινό παρελθόν και αναρτά φανταστικές ιστορίες φόνων που έχουν να κάνουν με τη μητέρα του. Σιγά σιγά ξετυλίγεται μια ιστορία αδελφικών θανάσιμων σχέσεων, η ζωή ενός τυφλού ασώτου γιου και η δηλητηριώδης αλήθεια που κρύβεται στην καρδιά μιας σάπιας οικογένειας. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με απίστευτες ανατροπές που αποδεικνύει πώς μια πλασματική ζωή μπορεί να γίνει πραγματικότητα με καταστροφικά και απρόβλεπτα αποτελέσματα.