Παιχνίδια του παππού και της γιαγιάς - Τζήκα, Χρυσή ([χ.ό.], 2010)
Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι εξόχως διαφωτιστικό για τον διαχρονικό ρόλο του παιχνιδιού από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Το κυρίως έργο είναι οργανωμένο βάσει των επιστημονικών κριτηρίων για την κατάταξη των διαφόρων παιχνιδιών που περιγράφονται αρκετά κατατοπιστικά, ώστε κάποιος να μπορεί να τα κατασκευάσει μόνος του πια.