Speed up, μίστερ Γκιούλιβερ : μυθιστόρημα - Σομμαρίπας, Φραγκίσκος, 1928- (Μεταίχμιο, 2004)
Τι συμβαίνει σ' αυτό το πλοίο, ώστε ο επιβάτης Αλέκος Τ. να στήσει καρτέρι όλη τη νύχτα μπροστά στην κλειστή πόρτα ενός μπαρ; Και γιατί η απόπειρα αυτοκτονίας του Πέπελου, η δολοφονία του Αλκιβιάδη, οι προδοσίες του Πατρίκ και οι περιπέτειες του Τζαννή στην Ουγγαρία να διώξουν τελικά απ' το μυαλό του τα όσα ύποπτα συμβαίνουν;