Γεύση από σεφαραδιτική Θεσσαλονίκη : συνταγές των εβραίων της Θεσσαλονίκης - Επίκουρος (Φυτράκης, 2002)
Ένα βιβλίο με αντιπροσωπευτικές συνταγές των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, αλλά και με διάφορα στοιχεία από την παράδοση, τα οποία, με την πάροδο του χρόνου και ιδίως με τη σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνιση των Εβραίων αυτών στο ολοκαύτωμα, φθίνουν χρόνο με το χρόνο.