Τι τρέχει με το τηλέφωνο - Ιεροπούλου, Εύα (Πεταλούδα, 2010)
Κοίτα τώρα τι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα: ενώ είσαι ένα ευτυχισμένο και χαρούμενο παιδάκι και όλα στη ζωή σου πάνε μια χαρά, από ένα τόσο δα μικρό ατυχηματάκι (για το οποίο φυσικά εσύ δεν φταις καθόλου) το τηλέφωνο του σπιτιού θυμώνει μαζί σου και προσπαθεί να σου κάνει τη ζωή άνω κάτω! Κι αν προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, να εξηγήσεις ή να βρεις το δίκιο σου, τότε τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο...