Η αγάπη μας : Πανδώρα και Πλάτωνας τα Φραουλόπουλα (Φραουλόπουλο-ιστορίες, 2002)
Μια φορά και έναν καιρό,κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς,εμφανίστηκαν στη γη τα πουλιά της αγάπης,τα Φραουλόπουλα! Οι άνθρωποι όμως τα κυνήγησαν, κι έτσι απέμειναν μονάχα δυο,η Πανδώρα και ο Πλάτωνας! Τα δύο τελευταία Φραουλόπουλα της γης.