Αν τ' αγαπάς ξανάρχονται - Νευροκοπλή, Βασιλική (Παιδική βιβλιοθήκη, 2007)
- Και τα λόγια φεύγουν; - Και τα λόγια. - Και τα γέλια; - Και τα γέλια. - Και τα δάκρυα, γιαγιά; - Και τα δάκρυα, γιε μου. - Και όλα γυρίζουν πίσω λίγο διαφορετικά; - Όλα, γιε μου, όλα. - Και δεν υπάρχει τίποτα που μένει στη θέση του για πάντα; Δεν υπάρχει τίποτα που να μη φεύγει ποτέ;