Proceedings of the IIIrd International Symposium on Saffron : forthcoming challenges in cultivation, research and economics : Krokos, Kozani, Greece, May, 20-23, 2009 /
Shranjeno v:
Korporativna značnica: | International Symposium on Saffron (Δημιουργός) |
---|---|
Drugi avtorji: | Fernandez, Jose Antonio (Επιμελητής έκδοσης), Πολυσίου, Μόσχος (Επιμελητής έκδοσης), Τσιμίδου, Μαρία Ζ. (Επιμελητής έκδοσης) |
Format: | Πρακτικό Συνεδρίου Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Leuven, Belgium :
ISHS-International Society for Horticultural Science,
2010
|
Serija: | Acta Horticulturae ;
850 |
Teme: | |
Online dostop: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Podobne knjige/članki
-
The saffron crocus : history and cookery
Izdano: (1997) -
Ο ελληνικός κρόκος /
od: Βαμβακάς, Ιωάννης Κ.
Izdano: (1976) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
od: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Izdano: (1997) -
Κρόκος = Safran : ένα προϊόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος και ευρείας χρήσεως /
od: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Izdano: (1971) -
Εμπορία και καλλιέργεια του κρόκου
od: Δοδόπουλος, Σοφοκλής Χρ.
Izdano: (1977)