Proceedings of the IIIrd International Symposium on Saffron : forthcoming challenges in cultivation, research and economics : Krokos, Kozani, Greece, May, 20-23, 2009 /
Salvato in:
Ente Autore: | International Symposium on Saffron (Originatore) |
---|---|
Altri autori: | Fernandez, Jose Antonio (Redattore), Πολυσίου, Μόσχος (Redattore), Τσιμίδου, Μαρία Ζ. (Redattore) |
Natura: | Atti del Convegno Libro |
Lingua: | English |
Pubblicazione: |
Leuven, Belgium :
ISHS-International Society for Horticultural Science,
2010
|
Serie: | Acta Horticulturae ;
850 |
Soggetti: | |
Accesso online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Documenti analoghi
-
The saffron crocus : history and cookery
Pubblicazione: (1997) -
Ο ελληνικός κρόκος /
di: Βαμβακάς, Ιωάννης Κ.
Pubblicazione: (1976) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
di: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Pubblicazione: (1997) -
Κρόκος = Safran : ένα προϊόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος και ευρείας χρήσεως /
di: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
Pubblicazione: (1971) -
Εμπορία και καλλιέργεια του κρόκου
di: Δοδόπουλος, Σοφοκλής Χρ.
Pubblicazione: (1977)