Proceedings of the IIIrd International Symposium on Saffron : forthcoming challenges in cultivation, research and economics : Krokos, Kozani, Greece, May, 20-23, 2009 /
محفوظ في:
مؤلف مشترك: | International Symposium on Saffron (المبتكر) |
---|---|
مؤلفون آخرون: | Fernandez, Jose Antonio (المحرر), Πολυσίου, Μόσχος (المحرر), Τσιμίδου, Μαρία Ζ. (المحرر) |
التنسيق: | وقائع المؤتمر كتاب |
اللغة: | English |
منشور في: |
Leuven, Belgium :
ISHS-International Society for Horticultural Science,
2010
|
سلاسل: | Acta Horticulturae ;
850 |
الموضوعات: | |
الوصول للمادة أونلاين: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
مواد مشابهة
-
The saffron crocus : history and cookery
منشور في: (1997) -
Ο ελληνικός κρόκος /
بواسطة: Βαμβακάς, Ιωάννης Κ.
منشور في: (1976) -
Κρόκος : το χρυσάφι της ελληνικής χλωρίδας = Safran
بواسطة: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
منشور في: (1997) -
Κρόκος = Safran : ένα προϊόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος και ευρείας χρήσεως /
بواسطة: Παπανικολάου, Αθανάσιος Η.
منشور في: (1971) -
Εμπορία και καλλιέργεια του κρόκου
بواسطة: Δοδόπουλος, Σοφοκλής Χρ.
منشور في: (1977)