Περιπέτεια μέσα στο χρόνο (National Geographic Society, 2007)
Ταξιδέψτε μέσα στους αιώνες και γνωρίστε τυην εξέλιξη της ζωής στη Γη: από τη δημιουργία του σύμπαντος και τις πρώιμες μορφές ζωής μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη και την κλωνοποίηση ανθρώπου. Ακολουθήστε μια ομάδα επιστημόνων σε μια συναρπαστική εξερεύνηση και μοιραστήτε μαζί τους τα μυστικά του οβιράπτορα από την εποχή του Κρητιδικού. Ανακαλύψτε γιατί μοναδικοί πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο -καθώς και πολλά απειλούμενα είδη- βρίσκονται στο χείλος της εξαφάνισης