Νομός Κοζάνης : η ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας - Τσιομπάνος, Ιωάννης Μ. (Μίλητος, 2010)
Στο πολυτελές αυτό λεύκωμα παρουσιάζεται η πόλη της Κοζάνης, μια πόλη που αποτελεί την ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας. Οι εγκαταστάσεις της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού αποτυπώνονται στην έκδοση αυτή και αναδεικνύουν τη σημασία και τον τρόπο με τον οποίο έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητα της πόλης.