Ο τελευταίος διαθέσιμος άντρας - Blake, Cindy (Άρωμα γυναίκας, 2003)
Τζορτζίνα Χάρβεϋ: ανεξάρτητη, δυναμική, επιτυχημένη. Το «Μυαλό». Τζέσικα Τάνερ: αδύναμη, ντροπαλή, πανέμορφη. Το «Σώμα». Η Φύση φρόντισε να διαφέρουν σε όλα. Εκτός από ένα... Η Τζορτζίνα και η Τζέσικα, δύο ετεροθαλείς αδερφές, διευθύνουν ένα γραφείο ευρέσεων εργασίας. Και οι δύο αντιμετωπίζουν το ίδιο συναισθηματικό αδιέξοδο. Κάποια στιγμή η Τζορτζίνα έχει τη φαεινή ιδέα να ψάξουν στους φακέλους των υποψηφίων για κάποια θέση εργασίας και, χρησιμοποιώντας αυτό ως πρόσχημα, να βρουν τον κατάλληλο άντρα η μία για την άλλη. Το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Ώσπου κάποια στιγμή, απογοητευμένες από το σχέδιο ευρέσεως ερωτικού συντρόφου, ανακαλύπτουν τυχαία στο γραφείο τους το εξής σημείωμα: Μόργκαν Μπλέιν. Ημερομηνία Γέννησης 17 Ιουλίου 1965. Ύψος: 1.80μ. Επάγγελμα: Συγγραφέας (βλ. Γυναίκες, Βουντού, 1999). Συστήνεται ανεπιφύλακτα.