Τα Χριστούγεννα του θυμωμένου Ασβού - Bright, Paul (κόκκινη κλωστή δεμένη, 2009)
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι -εκτός από τον Θυμωμένο Ασβό. "Σαχλαμάρες!" φώναξε. "Εγώ θα κοιμηθώ μέχρι την Άνοιξη, και αν κάποιος με ξυπνήσει θα θυμώσω Πάρα Πολύ! Αλλά τότε ο Θυμωμένος Ασβός έχει τρεις επισκέπτες -και συμβαίνει κάτι σπουδαίο! Θα καταλάβει τα λάθη του πριν είναι πολύ αργά; Μια διασκεδαστική μεταφορά από το παραμύθι του Dickens "Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων" που θα κάνει όλα τα παιδιά να γελάσουν δυνατά από χαρά!