Η γλώσσα του προσώπου : πώς να διαβάζετε στο πρόσωπο των άλλων τις σκέψεις, τα συναισθήματ και το χαρακτήρα τους - Davies, Rodney (Έσοπτρον, 1995)
Το βιβλίο εξετάζει τόσο τα χαρακτηριστικά, όσο και τις εκφράσεις του ανθρώπινου προσώπου. Εκτός από τις ψυχολογικές, φυσιογνωμικές και κοινωνικές αναφορές, επεκτείνεται και σε άλλους τομείς που παραδοσιακά έχουν επίσης ασχοληθεί με το ανθρώπινο πρόσωπο.