Ιστορία της ενδυμασίας. - Payne, Blance, 1897-1972 (Ίων, 2004)
Η "Ενδυματολογία" της Payne Blance είναι ένα κλασικό βιβλίο λόγω των πηγών πληροφόρησης στις οποίες ανατρέχει, των σημαντικών εικονογραφήσεων και του τρόπου με τον οποίο αναφέρεται σε επμέρους πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα που φιλοξενεί στις σελίδες του βιβλίου σαν να πρόκειται για προσωπικούς της φίλους. Όσοι τη γνώρισαν εξαίρουν τη μοναδικότητά της. Η γλώσσα και οι εμπειρίες της δεν αντιγράφονται. Το ζητούμενο σ' αυτή τη βελτιωμένη έκδοση είναι να κρατηθεί ζωντανό το πνεύμα της, ανανεώνοντας και επεκτείνοντας τις πηγές γνώσης.