Καθημερινή μαγειρική : 60 εύκολες και πρωτότυπες συνταγές - Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-2014 (Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή, 2009)
Σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε συνταγές εύκολες που γίνονται χωρίς μεγάλες διαδικασίες. Θα βρείτε λύσεις νόστιμες για να μην έχετε καθημερινά κρέας στο τραπέζι σας, μια συνήθεια ανθυγιεινή και ξεπερασμένη. Έχω βάλει πολλά φαγητά του φούρνου, που χρειάζονται λιγότερη δουλειά και σαν δίνουν το χρόνο, μέχρι να ψηθούν, να ετοιμάσετε τη σαλάτα ή να δείξετε στα παιδιά σας πώς στρώνεται το τραπέζι.