Γονείς και έφηβοι : από τις συγκρούσεις στη συνεργασία : μαθημάτα και ασκήσεις με χιουμοριστικά σκίτσα - MacKay, Gary D. (Αγωγή : Εφηβεία ;, 2009)
Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου, θα σε κρατήσει κι αυτό με τη σειρά του (όπως και το «Σχολείο για Γονείς» -βιβλίο πρώτο. Για μικρά παιδιά), για να σου προτείνει μια καινούργια τακτική, με την οποία και οι Έφηβοι, και η συμπεριφορά τους, και η ζωή στην οικογένεια, και η προσωπική ζωή του καθενός μπορεί να γίνει πιο όμορφη, πιο αποδεκτή, πιο ανθρώπινη.