Εγκυκλοπαίδεια της τεχνικής του κεντήματος : ένας μοναδικός εικονογραφημένος οδηγός των σημαντικότερων τεχνικών κεντήματος με εμπνευσμένα παραδείγματα παραδοσιακών και μοντέρνων κεντημάτων - Brown, Pauline (Ίων, 2000)
Περιεκτικός οδηγός για 240 βελονιές κεντήματος από σταυροβελονιά μέχρι κέντημα Ασίζι και από το κέντημα με μηχανή μέχρι το κουίλτ. Η κάθε βελονιά είναι εικονογραφημένη σε πλήρες χρώμα και υποστηρίζεται από επεξηγημένα έργα τέχνης. Μια παρουσίαση δειγμάτων απ' όλο τον κόσμο επιδεικνύει την προέλευση πολλών σύγχρονων κεντημάτων.