Ο αλγόριθμος του έρωτα : διηγήματα - Σωτηροπούλου, Λιλίκα (Πρεμιέρα, 2004)
Πέρασαν τόσα χρόνια! Τόσοι άνθρωποι προσπάθησαν με επιμέλεια, κάνοντας χιλιάδες κόλπα με περισσή εφευρετικότητα, επινοώντας τόσους αλγόριθμους και τόσα φτιασίδια, χρησιμοποιώντας κάθε είδους ευρετικές και καλυπτικές μεθόδους, ν' αποφύγουν τη μορφή του. Τόσοι άνθρωποι προσπάθησαν για τόσα χρόνια! [...] 16 διηγήματα που καταλύουν τα όρια ανάμεσα στο υπαρκτό και το νοητό, αναγκάζοντας τους ήρωές τους να αναλογιστούν το παρελθόν, τις επιλογές τους και κυρίως τον άλλο που παραμένει καλά κρυμμένος μέσα τους ως τη στιγμή που ο καθρέφτης θα τους φέρει αντιμέτωπους, ανατρέποντας με βίαιο, ακόμα και επώδυνο τρόπο, όλα τα δεδομένα και δημιουργώντας νέους, λυτρωτικούς δρόμους.