Ένας σκηνοθέτης θυμάται - Δημόπουλος, Ντίνος, 1921-2003 (Προσκήνιο, 1998)
Μια αποκαλυπτική καλλιτεχνική και πολιτική τοιχογραφία, που προβάλλει μισού αιώνα μνήμες, εμπειρίες, προβληματισμούς, προσδοκίες και όνειρα του σκηνοθέτη και συγγραφέα Ντίνου Δημόπουλου. Ένα γοητευτικό βιβλίο, που ανθολογεί με πνεύμα, με χιούμορ και ποίηση, το έργο, την προσφορά και τις άγνωστες συναρπαστικές πτυχές της ζωής των ανθρώπων του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και των γραμμάτων, όπως τους είδε και τους έζησε από κοντά, ο δημιουργός των πενήντα ταινιών και των ισάριθμών θεατρικών έργων.