Α και Α - Καρατζαφέρη, Ιωάννα (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 1999)
Μια συντροφιά από αγόρια και κορίτσια που η εξυπνάδα τους, το χιούμορ τους, η αδελφοσύνη τους προκαλούν το θαυμασμό και την αγάπη του αναγνώστη. Ένας από τους κύριους χαρακτήρες είναι ο Κιγκ, ένα πανέμορφο σκυλί.