Κράτα το παρελθόν στο ψυγείο - Ford, Mike (Τα μυστήρια της Ιντιάνα, 2000)
Φαίνεται να είναι μια μικρή, ήσυχη πόλη. Εάν όμως ρίξετε μια προσεκτικότερη ματιά, θα διαπιστώσετε πως τα πράγματα στην Ιντιάνα δεν είναι ποτέ όπως δείχνουν. Ο Μάρσαλ και ο Σάιμον κρυφοκοίτουν μέσα από τη ζώνη του λυκόφωτος, εκεί όπου η φαντασία γεννά φρικτούς εφιάλτες. Όταν όμως οι εφιάλτες δραπετεύσουν από τη σκοτεινή τους διάσταση και έρθουν να χτυπήσουν τη δική τους πόρτα, τότε η ζωή τους δε θα είναι ποτέ πια η ίδια.