Τζουάν Φάλουν : περιστρέφοντας τον τροχό του νόμου - Hongzhi, Li, 1951- (Αρχέτυπο, 2007)
Το Φάλουν Γκονγκ είναι μια πανάρχαια κινεζική διαλογιστική μέθοδος διδασκαλίας για την εξύψωση σώματος και νου. Το 1996 το Τζούαν Φάλουν, καρδιά της διδασκαλίας αυτής, ήταν το Νο 1 βιβλίο σε πωλήσεις στο Πεκίνο ενώ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Πρόκειται για ένα βιβλίο που κανείς αληθινός αναζητητής δεν πρέπει να παραδεί καθώς έχει μεταμορφώσει εκατομμύρια ζωές!