Τηλεόραση : η γυάλινη πολιτεία - Χατζημανώλη, Άννα, 1954- (Σύγχρονα θέματα, 2008)
Πώς μάθαιναν οι άνθρωποι τα νέα παλαιότερα; Ποια είναι η δουλειά των δημοσιογράφων; Πραγματικότητα ή φαντασία; Πίσω απ' τη βιτρίνα: οι διαφημίσεις; Βλάπτει η τηλεόραση σοβαρά το φυσικό περιβάλλον ή τις ανθρώπινες σχέσεις; Τηλεόραση: κακός αφέντης ή καλός υπηρέτης; Ποιος και για ποιους λόγους κινεί αυτά τα νήματα; Με τι τρόπους μπορούμε ν' αντιδράσουμε;