Διαφήμιση : η μεγάλη ξεμυαλίστρα - Χατζημανώλη, Άννα, 1954- (Σύγχρονα θέματα, 2008)
Ποιος προσπαθεί να μας πείσει ν' αγοράσουμε πράγματα που ίσως δεν χρειαζόμαστε; Ποιος κινεί αυτά τα νήματα; Τι επιπτώσεις έχει αυτό στο περιβάλλον και στη ζωή μας; Με τι τρόπους μπορούμε ν' αντιδράσουμε;