Αναστενάρια το πανηγύρι της Μαυρολεύκης (Graal, 1990)
Περιηγηθήτε στον κόσμο των αναστεναριών: Παρακολουθώντας περισσότερα από 20 video τα οποία σας ταξιδεύουν στον κόσμο της πυροβασίας - Ακούγοντας περισσότερες από 25 συνεντεύξεις, οι οποίες σας μεταφέρουν ζωντανά τα βιώματα των αναστενάρηδων - Διαβάζοντας ιστορικές αναφορές οι οποίες σας πληροφορούν πλήρως για την ιστορία των αναστεναριών - Βλέποντας περισσότερες από 50 φωτογραφίες των βασικών συντελεστών του πανηγυριού