Ιστορίες φλογερού έρωτα - Erdrich, Louiz (Σελάνα : Γυναίκες συγγραφείς του κόσμου, 1999)
Ιστορίες φλογερού έρωτα θα αρχίσουν να διηγούνται μεταξύ τους οι τέσσερις πρώην σύζυγοι του Τζακ Μάουζερ, για να κρατηθούν ξύπνιες και να γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο. Εγκλωβισμένες από μια χιονοθύελλα μέσα σε ένα τζιπ, αμέσως μετά την κηδεία του άντρα με τον οποίο η καθεμία τους έζησε ένα κομμάτι της ζωής της, καταθέτουν τις εμπειρίες τους και ταυτόχρονα δίνουν μια διαφορετική οπτική του ίδιου άντρα, ως εραστή και συζύγου.