Το φυλαχτό του τρελού Θεού - Moorcock, Michael, 1939- (Αίολος, 2003)
Έχοντας ξεπεράσει τρομερούς κινδύνους για να απαλλαγεί από την κατάρα του Μαύρου Πετραδιού, ο Ντόριαν Χόκμουν προσπαθεί να επιστρέψει πίσω στο Καμάργκ. Όμως το Ρουνικό Σκήπτρο έχει άλλα σχέδια γι' αυτόν. Τη Γισέλντα έχουν απαγάγει οι πιστοί της αίρεσης του Τρελού Θεού, μεταφέροντάς την στη μακρινή Ουκρανία. Ο Χόκμουν πρέπει να φτάσει μέχρι το κάστρο του Τρελού Θεού και όχι μόνο να σώσει την αγαπημένη του, μα και να αποσπάσει από τον εχθρό του το Κόκκινο Φυλαχτό, πολύτιμη βοήθεια εναντίον των δυνάμεων της Σκοτεινής Αυτοκρατορίας, που έχουν ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και απειλούν τους υπερασπιστές του Καμάργκ. Μέσα σε αλλεπάλληλα σκηνικά βίας και θανάτου, ο Χόκμουν θα πρέπει να διασχίσει τη γηραιά ήπειρο από άκρη σ' άκρη, και να διασταυρώσει το σπαθί του με τα Τάγματα του Κάπρου, της Τίγρης και του Λύκου σε έναν απελπισμένο αγώνα δρόμου για τη σωτηρία όλων όσων αγαπά.