Η ιστορία μιας ιστορίας - Γιαννακοπούλου, Χαρά, 1972- (Το πατάρι, 1999)
Πρόκειται για την ιστορία δύο παιδιών, της Σοφίας και του Δημήτρη, που έρχονται κοντά μέσα από μπλεγμένες οικογενειακές καταστάσεις κι αποφασίζουν να φτιάξουν μια ιστορία, τη δική τους ιστορία, ένα γεγονός που θα καθορίσει τη μελλοντική τους ζωή.