Ηλιοβασίλεμα στην Κεϋλάνη - Roberts, karen, 1966- (Ψυχογιός, 2003)
Έβρεχε τη μέρα που γεννήθηκε η Λίζι. Σαν δώρο η τρυφερή βροχή έφερε τη Λίζι στους γονείς της. Δώρο και για τον μικρούλη Σάντι, το ξυπόλυτο χαμίνι που είχε τα γενέθλιά του εκείνη την ίδια μέρα. Οι δυο τους θα γίνονταν οι καλύτεροι φίλοι, αποφάσισε, και έτσι έγινε. Μεγαλώνουν μαζί αγνοώντας τα συνταρακτικά γεγονότα που συγκλονίζουν την Κεϋλάνη. Δε σημαίνει τίποτα που ο πατέρας της Λίζι και η μητέρα του Σάντι έγιναν εραστές. Ώσπου ένα γεγονός πέφτει σαν κεραυνός στην ήρεμη ζωή τους και αλλάζει τη μοίρα των δύο οικογενειών...