Εκδίκηση Τίτος - Noziere, Jean-Paul (Cascade αστυνομικά, 1998)
Μια πόλη ανιαρή, όπου τα ήρεμα νερά της ταράσσονται από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Οι σκιές επιστρέφουν και στοιχειώνουν, για μια φορά ακόμα τους αξιοσέβαστους πολίτες της μικρής κοινωνίας. Η ατμόσφαιρα δηλητηριάζεται. Ποιος είναι ο δολοφόνος που υπογράφει τα εγκλήματά του με διάσημα στιχάκια;