Η Μέθοδος Project : μια μορφή συλλογικής εργασίας στο σχολείο ως θεωρία και πράξη - Frey, Karl (Παιδαγωγική και εκπαίδευση ;, 2002)
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται το παλαιό και ταυτόχρονα επίκαιρο θέμα της εισαγωγής της «μεθόδου σχεδίου» στο σχολείο, δηλαδή τα γνωρίσματα, τις προϋποθέσεις, τις δυνατότητες εφαρμογής και τα όρια της λεγόμενης «μεθόδου project», η οποία αλλάζει ουσιαστικά τον τρόπο σχολικής εργασίας, μεταθέτοντας το κέντρο βάρους από το διδάσκοντα στο μαθητή και από την ατομική δραστηριότητα στη συλλογική εργασία των μαθητών.