Η δύναμη είναι μέσα σας - Hay, Louise L. (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2001)
Το βιβλίο αυτό περιέχει πολλές πληροφορίες. Μη νομίσετε ότι πρέπει να τις αφομοιώσετε όλες αμέσως. Ορισμένες ιδέες ίσως να τραβήξουν την προσοχή σας. Ασχοληθείτε πρώτα μ' αυτές. (. . .) Αυτές τις ιδέες θέλω να τις μοιραστώ με σας που όλα αυτά τα χρόνια μου γράφετε ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες. Πιστεύω πως ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η δύναμη που όλοι αναζητάτε "εκεί έξω", η ίδια ακριβώς βρίσκεται και μέσα σας και σε κάθε στιγμή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε θετικά. Μακάρι αυτό το βιβλίο να σας αποκαλύψει πόσο δυνατοί είστε στην πραγματικότητα.