Η ψυχολογική θεώρηση της ποινικής δίκης - Ζησιάδης, Βασίλειος Ι. (Εκδόσεις Σάκκουλα, 1998)
Μια έρευνα της ψυχολογικής πλευράς της ποινικής δίκης, εστιάζεται στην ψυχολογία των προσώπων που συμμετέχουν στην ποινική διαδικασία και τα ψυχολογικά στοιχεία των φάσεων της διαδικασίας αυτής.