Το τραγούδι στον άνεμο - Αδάμ, Πέτρος (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, 2010)
Από το 1944 μέχρι σήμερα, τρεις γενιές οργισμένων ανθρώπων, που πιστεύουν μόνο στο χρήμα και τη δύναμή του. Ανάμεσά τους ο Άρης θα γεννηθεί φυσικά και κοινωνικά μειονεκτικός. Ο αδιαφιλονίκητα χαμένος σε ένα σύστημα νικητών. Όμως ο Άρης δε δέχεται το ρόλο και παρά τις αντιξοότητες, την αδιαφορία και την περιφρόνηση, θα χτίσει ένα χαρακτήρα πρόσχαρο, αισιόδοξο και μαχητικό. Και τότε, πιο δύσκολη κι από τη σύγκρουση με τους ανθρώπους του παρελθόντος, θα αποδειχτεί η μάχη με όλα όσα εκείνοι πίστευαν. Με αντάλλαγμα την ψυχή του.