Καθημερινά θαύματα της ζωής : οι εκπληκτικές συμπτώσεις που οδηγούν σ' αυτά - Halberstam, Yitta (Δυναμική της Επιτυχίας, 1998)
Τα "Καθημερινά θαύματα της ζωής" είναι μια συλλογή από περισσότερες από 60 τέτοιες ιστορίες που συγκινούν, ζεσταίνουν την καρδιά, χαρίζουν έμπνευση και, το κυριότερο, ανοίγουν το νου και την ψυχή σου στα θαύματα της ζωής. Αυτές οι θαυμαστές συμπτώσεις που έρχονται στη ζωή μας μας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, πότε απλά για να μας προσφέρουν χαρά και πότε για να αλλάξουν συνταρακτικά τη ζωή μας.