Μην παίρνεις κι όρκο στον έρωτα - Παπανικολάου, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2010)
"Η Σοφία, παντρεμένη από τα ...τρία της, μπορεί να μην κάνει σεξ κρεμασμένη από τον πολυέλαιο, αλλά όλα τα άλλα πηγαίνουν στην ζωή της ρολόι. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει... Η Τάνια, αμετανόητη εργένισσα, αισθάνεται ότι είναι πλήρης και ότι βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της καριέρας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει... Και η γλυκιά ηρωίδα, η Έλενα, θεωρεί ότι η πάσης φύσης αποχή από τους άντρες θα την κάνει βασίλισσα του ζεν, όταν ξαφνικά ο άντρας που την είχε κάποτε συγκλονίσει, κάνει μία ...μεγαλειώδη επανεμφάνιση στην ζωή της. Επανεμφάνιση η οποία γίνεται κάτω από τις χειρότερες πιθανές συνθήκες, και συνοδεύεται, ενίοτε, από ανορθόδοξες συμπεριφορές! Μια σειρά από γεγονότα, ρίχνει τις μάσκες και βάζει τα πάντα στην θέση τους. Εκεί ακριβώς που θα έπρεπε να βρίσκονται. Στα όρια της τρέλας και πέρα από αυτήν! Εκεί που αναγκαστικά σταματάει το ψέμα και αρχίζει να διακρίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια... Γέλιο, συγκίνηση, ρομαντική διάθεση, και πολλές ανατροπές, συνθέτουν μία ιστορία, στην οποία ένα πράγμα είναι το μόνο σίγουρο. Ότι στον έρωτα όλα είναι πιθανά! "