Συζήτηση με το Θεό : ένας ασυνήθιστος διάλογος. - Walsch, Neale Donald (Success Dynamics, 1998)
"Έχω ακούσει το κλάμα της καρδιάς σου. Έχω δει την αναζήτηση της ψυχής σου. Ξέρω πόσο βαθιά έχεις ποθήσει την αλήθεια. Το φωνάζεις με πόνο, το φωνάζεις με χαρά. Αδιάκοπα. Με ικετεύεις. Να εμφανιστώ. Να αποκαλυφθώ. Το κάνω εδώ τόσο ξεκάθαρα που δεν μπορείς να το παρανοήσεις. Με γλώσσα τόσο απλή που δεν μπορείς να μπερδευτείς. Με λέξεις τόσο κοινές που δεν μπορείς να χαθείς μέσα στην περιττολογία. Έλα, λοιπόν. Ρώτα με οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Θα βρω τον τρόπο να σου φέρω την απάντηση. Ολάκερο το σύμπαν θα χρησιμοποιήσω για να το κάνω…" Φαντάσου να μπορείς να κάνεις στο Θεό τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που έχουν σχέση με την ύπαρξή σου, την αγάπη και την πίστη, τη ζωή και το θάνατο, το καλό και το κακό. Φαντάσου να σου έδινε ο Θεός ξεκάθαρες και κατανοητές απαντήσεις... Συνέβη... Μπορεί να συμβεί...