100 μύθοι Αισώπου - Αίσωπος, 6ος αι. π.Χ. (Τόξο, 2006)
Ένας τόμος με εξήντα από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου, που αγγίζει τη σοφία του μεγάλου Έλληνα παραμυθά και μας διδάσκει για πάνω από 2600 χρόνια.