Η εκδίκηση του γκάργκοϊλ : το μαγαζάκι της α-γωνίας. - West, Tracey, 1965- (Φαντασία ;, 2006)
Ο βώλος που διάλεξε η Τάνια από το Μαγαζάκι της Γωνίας του κυρίου Σ. Κριμ ήταν σκούρος μαύρος, σαν αφέγγαρος ουρανός. Ήθελε να τον χαρίσει στον παππού της, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί ο βώλος αυτός ήταν στην πραγματικότητα το μάτι ενός αγάλματος, το χαμένο μάτι ενός γκάργκοϊλ! Τι θα γίνει λοιπόν; Η λύση είναι στα δικά σου χέρια! Διάλεξε το μονοπάτι σου!