Ο άνεμος στις ιτιές - Grahame, Kenneth, 1859-1932 (Παιδικά Κλασικά, 2008)
Μια σειρά οκτώ μαγευτικών ιστοριών, τα Παιδικά Κλασικά προσφέρουν σε παιδιά κι εφήβους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα διαχρονικά κλασικά έργα, που πρέπει να αποτελούν μέρος της βιβλιοθήκης κάθε παιδιού. Κατάλληλα απλοποιημένα και ευχάριστα εικονογραφημένα με πληθώρα έγχρωμων γραφικών, αυτά τα βιβλία είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον των νεαρών αναγνωστών μας μέχρι το τέλος.