Το νησί των Θησαυρών - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (Παιδικά Κλασικά, 2008)
Κατάλληλα απλοποιημένα και ευχάριστα εικονογραφημένα με πληθώρα έγχρωμων γραφικών, τα βιβλία αυτά είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον των νεαρών αναγνωστών μέχρι το τέλος.