Βρες χρόνο για τη ζωή σου : 7 βήματα για να δημιουργήσεις τη ζωή που θέλεις - Richardson, Cheryl (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2002)
Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πνιγμένος και ξεκομμένος από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα; Νιώθεις παγιδευμένος στο κυνήγι του χρήματος; Βασανίζεσαι από μια αίσθηση ανικανοποίητου που σου ροκανίζει τα σωθικά; Για αμέτρητους άντρες και γυναίκες, αυτή είναι η καθημερινή τους πραγματικότητα. Γραμμένο με διορατικότητα και κατανόηση, το βιβλίο αυτό είναι ο βασικός οδηγός για όποιον πασχίζει να ισορροπήσει μέσα σ’ ένα χαώδη κόσμο και να ζήσει τη ζωή που θέλει. Αν έχεισ κουραστεί να ζεις μια ζωή που αισθάνεσαι ότι είναι εκτός ελέγχου, μπες στη δράση. Αυτό το πρόγραμμα των επτά βημάτων είναι εύκολο να το ακολουθήσεις και σου χαρίζει τεράστια δύναμη. Γεμάτο με ανεκτίμητες συμβουλές, σχέδια δράσης και συγκεκριμένες πηγές πληροφοριών, σου δείχνει πώς να απαλλαγείς από συνήθειες που σε υπονομεύουν, και να αποκτήσεις καινούργιες που θα στηρίζουν αυτό που στ’ αλήθεια θέλεις.