Όταν ο άντρας το βάζει στα πόδια : θεραπεύοντας τον πληγωμένο άντρα - Lee, John H., 1951- (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 1998)
Το βιβλίο αυτό καταγράφει το ταξίδι που κάνει ένας άντρας για να αποκαλύψει την "αληθινή αρρενωπότητά" του. Είναι μια ιστορία για τα συναισθήματα, που αφορά σε άντρες και γυναίκες. Πως χάνουμε την επαφή μαζί τους, πως μπορούμε να την ξαναβρούμε και τελικά πώς να εκφράσουμε αυτά τα συναισθήματα. Μέσα στις σελίδες του θα βρεις πολλές φορές τον εαυτό σου, το δικό σου πόνο ή τη θλίψη σου και θα ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να βγεις από αυτά και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο. Το βιβλίο αυτό ανοίγει το δρόμο της αληθινής επικοινωνίας. Οι άντρες θα καταλάβουν καλύτερα τον εαυτό τους. (. . .) Οι γυναίκες θα κατανοήσουν πιο βαθιά τους άντρες, θα μάθουν με ποιον τρόπο μπορούν να κάνουν τη σχέση τους με έναν άντρα καλύτερη από ποτέ, φροντίζοντας παράλληλα και τον εαυτό τους.