Πώς να ζεις τον έρωτα κάθε στιγμή, σ' όλη σου τη ζωή - De Angelis, Barbara (Εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2000)
Μήπως ψάχνεις για την ερωτική σχέση που θα σε συγκλονίσει; Μήπως ή σχέση με το σύντροφό σου έχει γίνει λιγότερο ιδανική απ όσο ήταν άλλοτε; Μήπως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις την αγάπη σου; Μήπως έχεις βάλει τη ζωή σου στην αναμονή επειδή δεν έχεις σύντροφο; Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψεις: Πώς να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους για τον έρωτα και τη ζωή και πώς να νικήσεις το «συναισθημτικό μούδιασμα». Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις ποιός είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα και πώς να ξέρεις αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο. Πώς να μετατρέπεις την ερωτική πράξη σε αληθινό έρωτα. Πώς να αποτρέψεις την πορεία ενός καβγά, έτσι ώστε και οι δύο να καταλήξετε να νιώθετε περισσότερο ερωτευμένοι... και πολλά ακόμα.