Η άλλη γυναίκα : μυθιστόρημα - Green, Jane, 1968- (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2007)
Η Έλλι και ο Νταν είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Εκείνος διαβάζει πάντα τις οδηγίες χρήσεως, εκείνη σπεύδει να τις πετάξει ανοίγοντας τα κουτιά. Εκείνος είναι μανιώδης των σπορ, εκείνη έχει αλλεργία σε οποιαδήποτε μορφή άθλησης. Η Έλλι δεν έχει οικογένεια, ο Νταν έχει τη Λίντα, μια μητέρα πρόθυμη να αναλάβει τα πάντα για χάρη του. Κι ενώ στην αρχή η Έλλι είναι ενθουσιασμένη στην ιδέα μιας μεγάλης αγαπημένης οικογένειας, καθώς οι προετοιμασίες του γάμου προχωρούν, αρχίζει ν' αναρωτιέται αν είναι φυσιολογικό να μιλάει ο Νταν με τη μητέρα του πέντε φορές την ημέρα απαραιτήτως. Τα νέα της εγκυμοσύνης της Έλλι θα πυροδοτήσουν την έκρηξη... "Διαβάζεται μονορούφι απ' την αρχή ως το τέλος". Daily Express "Οι ηρωίδες της Τζέιν Γκριν μας συγκινούν πάντα -προκαλώντας μας από υστερικά γέλια μέχρι δάκρυα. Σας το λέμε με το χέρι στην καρδιά". Heat